Sedimentary Plumbing - Every Picture Tells A Story

Underbart gott

Ja när man vill ta med sig familjen ut och äta så finns det så många ställen och plater som man kan gå till för att få det att bli ännu trevligare. Det finns så många bra ställen som man kan gå till och det är ju underbart att ma kan äta god mat lite här och var. Om jag får bestämma så skulle jag vilja äta italienskt mat hela tiden, det är ju så underbart gott och härligt. Det är bra att det finns många bra ställen som man kan gå till här hemma och det finns en bra italiensk restaurang på östermalm som man kan gå till om det är så att man är lite sugen på att äta ut.

Kan göra god mat hemma också 

Ja det går att göra god mat hemma också så att man kan äta en god bit mat hemma. Ja det finns så många bra recept på mat som man kan göra själv hemma och som inte behöver vara så svårt. Det är ju underbart när det finns saker som man kan göra hemma och som man kan lära sig att göra bra. Det är ju roligast och det smakar ju ännu lite godare om man kan göra det själv hemma och att man sen kan få njuta in sin vänner och sin familj på en god middag som man har gjort själv. Det är lite kul och det är härligt att man kan få till det och att man kan göra saker som man annars inte har gjort förut. Att bli duktigare och duktigare på att laga mat är trevligt tycker jag och något som jag gärna vill bli och det är ju så att man blir det ju mer man gör mat hemma och man kan lära sig mer och mer av att man prövar sig fram.